Prettige kerstdagen

Winterbeurt.jpg

Wintertijd... Winterbeurt

Als Massey Ferguson servicedealer begrijpen wij hoe belangrijk uw trekker voor u is. Stilstand in de drukke zomerperiode kunt u zich niet veroorloven. Daarom is het belangrijk om in de wintermaanden vast te stellen welk onderhoud de trekker nodig heeft, om in het voorjaar weer op en top aan de start te kunnen staan.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw trekker weer helemaal klaar gemaakt voor een nieuw seizoen. Uiteraard wordt dit door geschoolde en gespecialiseerde monteurs gedaan. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen. Zo blijft uw Massey Ferguson ook een Massey Ferguson!

Bovendien ontvangt u bij aanmelding van uw trekker voor een winterbeurt voor 1 februari 2023 naast de kortingen een leuk presentje naar keuze:

-          10% korting op onderdelen en materialen;

-          Een gratis ACA Massey Ferguson overall in uw maat of twee 5 tons spanbanden.

Bovenstaande actie geldt uitsluitend voor trekkers, korting is geldig tot 1 april. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met uw (hooibouw)machines en andere merken trekkers voor een winterbeurt.

Ook uw gazonmaaier kunt u een winterbeurt geven. U ontvangt eveneens 10% korting op onderdelen. Tevens kunnen wij uw gazonmaaier bij u ophalen en brengen hem na de beurt weer bij u terug voor het speciale tarief van €20,-.

Wij nodigen u van harte uit gebruik te maken van onze onderhoudsactie, zodat u ook in het nieuwe seizoen weer zorgeloos kunt vertrouwen op uw machinepark.

Belt u ons voor een afspraak (0182-585858)? Uiteraard kunt u ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Achel de Jong
Mechanisatiebedrijf A.C.A. de Jong

Winterbeurt inplannen

Stal Renovatiescan

royaldeboer renovatiescan

Royal de Boer Renovatiescan

Het winterseizoen komt er weer aan. Tijd om uw stal te optimaliseren! Want een koe die zich thuis voelt zorgt voor optimale productie. 
Doe de gratis Royal de Boer renovatiescan online of haal direct de specialist in huis om hem samen uit te voeren.

GRATIS Renovatiescan

 

themas scan

 

 

RMV Gorinchem 2022

U kunt ons vinden op de Gorinchem RMV van dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december. U kunt ons vinden bij de Samasz stand.

4721b723 7324 5cbd 05b2 172e9c49082d

 
View the embedded image gallery online at:
https://www.acadejong.nl/nl/nieuws#sigProId2610cd6d28

Onlangs afgeleverd: MF 7S

Onlangs afgeleverd aan loonbedrijf Slob.
Een mooie nieuwe Massey-Ferguson 7S 180, veel werkplezier Jan.