Werkplaats

Met een goed uitgeruste ruime werkplaats en deskundige monteurs zijn wij uitstekend in staat onderhoud en reparaties te verrichten aan alle machines die wij verkopen. U kunt contact met ons opnemen om een onderhoudsbeurt of een reparatie in te plannen voor uw trekker. Klik op 'Lees meer' voor een uitgebreid overzicht van onze werkplaatsdiensten.

Wij zijn voorzien van een uitgebreide werkplaats voor trekker reparatie, ook op locatie door middel van onze servicewagens.

Vermogentester

Naast elektronische diagnoses die wij kunnen vaststellen met behulp van onze servicelaptop, hebben wij ook een vermogenmeter tot onze beschikking. Met deze machine is het mogelijk om het aftakasvermogen in PK van uw trekker te meten. 

Bandenonderhoud

Naast dat wij een ruime voorraad banden hanteren, kunnen we ook onderhoud aan uw banden uitvoeren. Wij kunnen wij vulcaniseren, banden plakken en velgen wisselen met onze bandenmachine.

Hydrauliekslangen persen

Vrijwel alle gangbare verloopstukken voor hydrauliekslangen hebben wij op voorraad. Zo kunnen wij altijd een passende slang voor u persen.

Constructieafdeling

Met onze gereedschappen en machines kunnen wij ook werk op maat leveren. Zo hebben wij onder anderen: lintzagen, pons/knipmachines, een draaibank, , een CAN bank, een plasmasnijder en boren ter beschikking. Ook kunnen wij MIG/MAG/TIG en elektrisch lassen.

Airco service

Wij dragen zorg voor airco systemen, ondermeer door onderhoud en bijvullen van deze systemen.

fotos erf 2