Eigen Constructies

Wij hebben enkele eigen producten zoals de ACA Uitschuifas, ACA Acrobaatkar, ACA Bandenwagen en de ACA Veekar. Stuk voor stuk blinken ze uit in doordachte eenvoud en hun solide constructie. Ook kunnen wij een product op maat voor u produceren, zoals een nieuwe klep of bodem voor uw kipper.

Klik op Lees meer om een fotogalerij en overzicht van alle eigen constructies te bekijken.

 

 Overzicht eigen constructies

  • ACA Acrobaatkar: Met de ACA acrobaatkar kunt u gemaaid gras verder in de kanten uithalen en is dit gemakkelijker op kopstukken van het perceel. Door de kar is de acrobaat ook compacter en een stuk veiliger in het transport. De acrobaatkar kan geleverd worden met een veiligheidsbeugel met verlichting om zo aan alle wettelijke veiligheidseisen te voldoen. De losse arm kan ook geleverd worden om zelf op een karretje te monteren.
  • ACA Bandenwagen / Platte Wagen: Kenmerkende lage opbouw: slechts 13 cm boven de banden is de laadvloerhoogte. Gestraald en gespoten in gewenste kleur met rondom bevestigingspunten voor spanbanden. Afmetingen en aantal assen naar wens gemaakt. Diverse bandenmaten en asdiktes mogelijk. 
  • Bentoniet-menginstallatie: Complete menginstallatie om bentoniet en water te mengen, met 3 opslagtanks. Gebouwd in een vrachtwagen.
  • ACA Veekar: Bak en frame verzinkt met draaibare vanghekken en verplaatsbaar tussenhek. Handige haken om extra vanghekken mee te nemen. 
  • ACA Schuifas: Uitschuifas om insporing van mesttank tegen te gaan. Centraal smeerpunt, gelijkloop ventiel op uitschuif functie. Andere spoorbreedte's en asmaten ook mogelijk! Typische spoorbreedte: van 235 mm uitschuifbaar naar 415 mm. Meer info: www.schuifas.nl
  • ACA 7-wielig Tandemstel: Bodemdrukverlagend Meelopend gestuurd 7-wielig onderstel, geschikt voor bijvoorbeeld zomerstalvoeren i.c.m. opraapdoseerwagen. Meer info: www.schuifas.nl
  • ACA Ecobemester: Lichte bemester met sleepvoetjes. 
  • ACA RVS Frees / Schepbak: Frees bijvoorbeeld maïs van de kuil om vervolgens op te vangen met de schepbak. 
  • ACA Kuilzeilhaspel: Brede haspel om kuilzeil op en af te rollen met een voorlader of shovel. Doorgaans is de haspel ca. 3 meter breed. Maar 1 dubbelwerkend ventiel nodig.
  • Looprol: Deze rol dient voor een extra looprol om bodemvolging van de pick-up te verbeteren van de opraapdoseerwagen. De rol is onafhankelijk en gecombineerd met de standaard loopwielen, af te stellen. De rol klapt naar achteren omhoog als de pick-up opgeklapt wordt.

 

 

 

[Foto’s ACA bandenwagen en ACA acrobaatkar]
Wij hebben enkele eigen producten zoals de ACA Acrobaatkar, ACA Bandenwagen en de ACA Veekar. Stuk voor stuk blinken ze uit in doordachte eenvoud en hun solide constructie. Ook kunnen wij een product op maat voor u produceren, zoals een nieuwe klep of bodem voor uw kipper.