Vandaag
08:00 - 17:00

    

MF_6714_S_HAY_TOOLS_MF_RK_842_WORKING_AUS_0519-57756_167638.jpg

De machine die u probeert te bekijken is niet gevonden, waarschijnlijk is deze machine verkocht. Bekijk de huidige voorraad of neem contact met ons op voor meer informatie. 


Voorraadlijst

Contact opnemen

 

 

 

 • Werkplaats

  Met een goed uitgeruste ruime werkplaats en deskundige monteurs zijn wij uitstekend in staat onderhoud en reparaties te verrichten aan alle machines die wij verkopen. U kunt contact met ons opnemen om een onderhoudsbeurt of een reparatie in te plannen voor uw trekker. Klik op 'Lees meer' voor een uitgebreid overzicht van onze werkplaatsdiensten.   Wij zijn voorzien van een uitgebreide werkplaats voor trekker reparatie, ook op locatie door middel van onze servicewagens. Vermogentester Naast elektronische diagnoses die wij kunnen vaststellen met behulp van onze servicelaptop, hebben wij ook een vermogenmeter tot onze beschikking. Met deze machine is het mogelijk om het aftakasvermogen in PK van uw trekker te meten.  Bandenonderhoud Naast dat wij een ruime voorraad banden hanteren, kunnen…

 • Servicewagens

  Ook op uw eigen locatie kunnen wij u van dienst zijn door middel van onze volledig uitgeruste servicewagens. Een servicewagen is namelijk voorzien van: (las)aggregaat, compressor, gas en zuurstof, hydraulische slangenpers, standaard onderdelen en andere gereedschappen. Zo kunnen wij uw machine of trekker repareren, ook onderweg.

 • Winkel en Magazijn

  Wij beschikken over een magazijn met een modern en volledig beheersysteem, alsmede een winkel met gangbare onderdelen voor de agri-business zoals: schoenen, laarzen, scheppen, bezems, schrikdraad, speelgoed en skelters. Wij hebben een grote verscheidenheid aan nieuwe onderdelen standaard op voorraad liggen, tevens bieden wij ook toegang tot een onlineshop met een assortiment van zo'n 500.000 artikelen. Voor meer informatie over A.C.A. Online Onderdelen, klik hier. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald artikel kunt u altijd even contact met ons opnemen.   Contact opnemen met het magazijn   

 • Onze merken

  Wij voeren de volgende merken: Onze merken

 • Eigen Constructies

  Wij hebben enkele eigen producten zoals de ACA Uitschuifas, ACA Acrobaatkar, ACA Bandenwagen en de ACA Veekar. Stuk voor stuk blinken ze uit in doordachte eenvoud en hun solide constructie. Ook kunnen wij een product op maat voor u produceren, zoals een nieuwe klep of bodem voor uw kipper. Klik op Lees meer om een fotogalerij en overzicht van alle eigen constructies te bekijken.  

 • Landbouwmachines

  Wij richten ons ook op de inkoop en verkoop van diverse landbouwmachines, van acrobaat tot en met zoutstrooier. Wij kunnen zorg dragen voor vrijwel elke machine die benodigd is voor uw agrarische onderneming. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor Schouten bemestingmachines.  Van veel merken hebben wij brochures klaarliggen, waarmee wij u gelijk een goed beeld kunnen geven van de betreffende machine.

 • Stalinrichting

  Wij dragen zorg voor uw stalinrichting bij nieuwbouw, aanbouw of aanpassingen van uw stal. Wij gebruiken robuuste GEA voerhekken, boxbedekking en ligboxafscheidingen. Deze onderdelen hebben hun kwaliteit bewezen en zijn inmiddels in vele stallen te vinden. Ook kunnen wij de plaatsing van Ato stalgordijnen voor u realiseren. Met Agrilight verlichting kunt u uw stal verlichten met LED TL buizen met minstens 50.000 branduren. Een belangrijk onderdeel van de stalinrichting betreft de mestschuiver, wij kunnen een roosterschuifsysteem plaatsen of u op weg helpen met een mestrobot. Verder hebben wij een ruim aanbod in drinkbakken, koeborstels, Kraiberg rubbermatten, koematrassen en mestmixers maar wij kunnen ook rondpompsysteem (antivorst) of een mestscheider voor u installeren. Ook voor diverse stalventilatoren bent u bij ons aan…

 • Tuin & Park Machines

  Om uw tuin of gazon goed bij te houden zijn de juiste tuin- en parkmachines van groot belang. In onze showroom hebben we machines staan voor consumenten tot heavy duty professioneel gebruik. Onze belangrijkste merken op dit gebied zijn: Echo, Makita, Grasshopper, Iseki en Solo by Alko. Of u nu een loopmaaier, zitmaaier, kettingzaag, onkruidbestrijder of bladblazer zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres. Kom eens bij ons langs voor een passend koopadvies. Tevens dragen wij zorg voor het onderhoud en reparatie aan deze machines. 

 • Machines voor Werkplaats en Erf

  Wij hebben diverse machines om uw erf en machines bij te houden. Hierbij kunt u denken aan warm&koud water hogedrukspuiten, wij voeren de merken Makita en Kent. Makita hogedrukspuiten tot 230 V en Kent tot 380 V.  Ook hebben wij een uitgebreid aanbod van veegmachines, van geduwde radiaalveegmachines tot grote veegmachines met lepelinsteek en driepuntsaansluiting.  Tevens kunnen wij deze machines onderhouden en reparaties uitvoeren.

 • Dieselopslagtanks

  Sinds 1 januari 2015 is de wetgeving op het gebied van dieselopslagtanks veranderd. Er gelden veel strengere milieu- en veiligheidsvoorschriften voor de opslag van diesel. Bovendien moeten uw tank én de bijbehorende tankinstallatie vanaf ook KIWA-gecertificeerd zijn. Wij kunnen u verschillende dieselopslagtanks leveren.

 • SaMASZ Hooibouwmachines

  U kunt bij ons terecht voor SaMASZ maaiers, schudders en harken. SaMASZ machines garanderen u de beste verwerking van een verse snede tot hoogwaardig veevoer. De oplossingen in onze machines zijn het resultaat van ruim 30 jaar ontwikkeling en ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over hooibouwmachines.

 • Massey Ferguson Tractoren en Verreikers

  Wij leveren Massey Ferguson tractoren en verreikers, zowel nieuw als gebruikt. U kunt onze actuele voorraad machines op de website bekijken, maar u kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als u een specifieke machine zoekt. Wij kunnen samen met u tot een scherpe prijs komen waarbij de inruil van oude machines mogelijk is. Jaarlijks investeert Massey Ferguson vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende en verrassende innovaties. Uitgangspunt van alles is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren. Dit resulteert in vaste en herkenbare kernwaarden van Massey Ferguson producten: een laag brandstofverbruik, een hoge capaciteit, hoge betrouwbaarheid en een duurzame investering.

 • Kymco Quads

  Wij zijn officieel dealer van Kymco quads. Kymco heeft een vernieuwd aanbod tot 500 cc heavy duty quads.Kymco quads zijn uitermate geschikt voor het boerenleven en scherp geprijsd.  Kymco ATV serie overzicht: Kymco MXU 300 T3B: 2x4 CVT met achteruit, 4-takt, 270cc, injectie en vloeistofkoeling, differentieel, lier, trekhaak, tweezitter, 60 km/u, bagagerek, degelijke machine Kymco MXU 465i: 4x4 CVT met achteruit, 4-takt, 440cc, vloeistofkoeling, bagagerek, lier, trekhaak Kymco MXU 550i: 4x4 CVT met achteruit, 4-takt, 500cc, vloeistofkoeling, lier, trekhaak Kymco MXU 700i: 4x4 CVT met achteruit, 4-takt, 700cc, vloeistofkoeling, lier, trekhaak, 45 km/u. Bekijk een compleet overzicht: Aanbod Kymco Quads

 • BvL Voermachines

  Bij ons kunt u terecht voor BvL voermengwagens en BvL kuilvoersnijders. Deze machines met uniek robuust dubbelmes-systeem hebben een glad en exact snijvlak om kuilvoerdichtheid te behouden. Diverse kuilsnijders tot 3,6m3 en voermengwagens tot 24m3 zijn leverbaar. Bekijk hier het volledige aanbod BvL V-Mix en V-Load machines

 • TYM Compacttractoren

  Wij zijn dealer van TYM Compacttractoren uitermate geschikt voor manages, voetbalverenigingen en gemeentewerken. TYM Tractors (voormalig Branson) is een degelijk Zuid Koreaans merk dat zich met meer dan 15 jaar ervaring op de Europese markt heeft bewezen. TYM heeft een uitgebreid aanbod compacttractoren die erg gunstig geprijsd zijn met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. De TYM compacttractoren zijn beschikbaar in verschillende klasses vanaf 19 PK oplopend tot 74 PK.

 • Thaler Knikladers

  Wij zijn dealer van Thaler knikladers, Thaler heeft een complete lijn knikladers met en zonder telescooparm. Wij kunnen uw Thaler kniklader ook uitrusten met diverse bakken, palletlepels en andere uitbreidingen. Kom eens langs om een Thaler kniklader te bekijken of vraag vrijblijvend naar een offerte.  In relatief korte tijd is Thaler uitgegroeid tot de op drie na grootste fabrikant van knikladers in Europa. Door de verscheidenheid aan modellen en de mogelijkheid tot levering van individuele aanbouwwerktuigen kan aan bijna elke klantenwens worden voldaan. Dat is de grote kracht van Thaler.